Bij ons regelt u de

APK

Neem contact op

APK Ede bij ASV

Bent u op zoek naar een autogarage voor uw APK in Ede, maar kunt u daar niet op de korte termijn terecht? Of werkt u juist in Veenendaal en wilt u aan het einde van de dag de auto weer ophalen? Kom dan naar ASV, op slechts 10 minuten rijden. Wij staan klaar om u van dienst te zijn. Wij begrijpen dat een APK-keuring een belangrijk aspect is van het onderhoud van uw voertuig – het is bovendien wettelijk verplicht. Daarom zorgen wij ervoor dat uw auto veilig en in topconditie op de weg blijft.

Wat is een APK-keuring?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een in Europe verplichte jaarlijkse keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Door alle voertuigen op de Nederlandse wegen jaarlijks te controleren op de algehele technische staat zorgen we er gezamenlijk voor dat u veilig op weg kunt.

De APK voor Ede en omgeving

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat uw APK-keuring grondig en nauwkeurig wordt uitgevoerd en voldoet aan de wettelijke vereisten. Daarvoor beschikken wij over moderne apparatuur, wat bekent dat we snel en efficiënt kunnen werken om uw APK soepel te laten verlopen. Wanneer uit de keuring blijkt dat een reparatie noodzakelijk is om uw voertuig door de APK te krijgen, dan nemen wij hierover contact met u op en krijgt u vooraf een prijsopgave. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

APK-keuring Ede bij ASV

Moet uw auto binnenkort APK gekeurd worden? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Autoschade Veenendaal. Ons team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw voertuig voldoet aan alle wettelijke vereisten. Natuurlijk kunt u ons ook bellen via 0318 – 600 640 of 06 – 50215125.