Onze autogarage in Veenendaal

Heeft u schade aan uw auto wat hersteld moet worden? Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of APK? Of heeft u een klein deukje in uw auto wat hersteld moet worden? Bij onze autogarage in Veenendaal bent u aan het juiste adres. Autoschade Veenendaal is al jarenlang een begrip in de regio. Met onze expertise en jarenlange ervaring in professioneel schadeherstel helpen wij u snel en vakkundig weer op weg. Zonder gedoe en met een persoonlijke benadering nemen wij alles voor u uit handen.

Autoschade laten repareren. Zeer goed geholpen en vriendelijke mensen. Auto is weer helemaal netjes gemaakt en je ziet niks meer terug van de schade. Ben zeer tevreden. – J.W. Mater

Ook voor autoverhuur

Naast het herstellen van autoschades, onderhoud, APK en het wisselen van banden kunt u bij ons ook terecht voor het huren van auto’s. Wilt u er bijvoorbeeld op uit met uw partner? Huur een mooi ingerichte VW camper. Heeft u tijdelijk een bestelbus nodig? Ook dat kunnen wij voor u regelen.

Voor schade en onderhoud bij onze autogarage in Veenendaal

Heeft u schade aan uw auto? Meld het direct online of bel 0318 – 600 640 of 06 – 50215125 voor het maken van een afspraak. Ook voor onderhoud, de APK en autoverhuur kunt u contact met ons opnemen.

Autogarage Veenendaal  Autogarage Veenendaal

Werken bij Autoschade Veenendaal

Bij ons staan techniek, expertise en collegialiteit elke dag centraal. Onze vakkundige schadeherstellers hebben jarenlange ervaring in de autotechniek en zijn de drijvende kracht achter Autoschade Veenendaal. Door zich dagelijks volledig te richten op het ontzorgen van de klant, zorgen wij gezamenlijk voor dat onze klanten hun auto weer als nieuw mee naar huis nemen. Vaak zelfs met een grote glimlach!

Wij houden de kennis van onze medewerkers up-to-date door regelmatig vakgerichte opleidingen aan te bieden. Daarnaast werken wij continu aan het verbeteren van onze technieken, materialen en apparatuur, waardoor de werkomgeving waarin onze herstellers werken altijd optimaal is.

Heeft u ervaring in de autotechniek en interesse om te werken bij Autoschade Veenendaal? Neem contact met ons op. We ontvangen graag uw motivatie, CV en foto.