Autoschade_header_1_v2
Autoschade_veenendaal_01_v2

Autoschade Veenendaal is al jarenlang een begrip in Veenendaal en omstreken. Met onze expertise en jarenlange ervaring in professioneel schadeherstel helpen wij u snel en vakkundig weer op weg. Zonder gedoe, en met een persoonlijke benadering, nemen wij alles voor u uit handen.

U kunt bij ons terecht voor herstel van alle soorten autoschade: van klein cosmetisch herstel aan uw leaseauto tot schadeherstel aan bedrijfsauto’s. Ook zijn wij in Veenendaal hét adres voor bumperherstel, herstel van interieurschades, uitdeuken zonder spuiten, onderhoud en APK. Meld uw schade direct online of neem contact met ons op voor een afspraak. Onze ervaren schadeherstellers staan graag voor u klaar!

WERKEN BIJ AUTOSCHADE VEENENDAAL

Bij ons staan techniek, expertise en collegialiteit elke dag centraal. Onze vakkundige schadeherstellers hebben jarenlange ervaring in de autotechniek en zijn de drijvende kracht achter Autoschade Veenendaal. Door zich dagelijks volledig te richten op het ontzorgen van de klant, zorgen wij gezamenlijk voor dat onze klanten hun auto weer als nieuw mee naar huis nemen; vaak zelfs met een grote glimlach!

Wij houden de kennis van onze medewerkers up to date door regelmatig vakgerichte opleidingen aan te bieden. Daarnaast werken wij continu aan het verbeteren van onze technieken, materialen en apparatuur, waardoor de werkomgeving waarin onze herstellers werken altijd optimaal is.

Heb je ervaring in de autotechniek en interesse om te werken bij Autoschade Veenendaal? Neem dan contact met ons op. We ontvangen graag je motivatie, CV en foto.

Auto schade herstel Veenendaal over ons
© Copyright Autoschade Veenendaal - Ontwikkeld door GSTALT