Uitdeuken zonder spuiten

Een deukje in de auto is vervelend en moet zo snel mogelijk verholpen worden. Deuken die niet worden verholpen, kunnen uiteindelijk grotere gevolgen hebben, zoals roest. En daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Gelukkig bent u bij Autoschade Veenendaal aan het juiste adres. Wij kunnen uw auto uitdeuken zonder te spuiten.

Vandaag mijn auto laten uitdeuken (meerdere parkeerdeukjes). Zeer netjes gedaan en snel klaar. Goede prijs en vriendelijke service. – Roy Dreissen

Waarom is een auto uitdeuken belangrijk?

Een deuk in de auto trekt vrijwel direct de aandacht. Het staat niet alleen minder mooi, maar het zorgt er ook voor dat er roest kan ontstaan. En roest die steeds verder uitbreidt, kan de auto onherstelbaar beschadigen. Bovendien speelt er ook nog een ander effect mee. Wanneer u bij de eerste deuk geen reparatie laat uitvoeren, dan doet u dat ook niet meer als er meerdere deuken ontstaan.

Voordelen van uitdeuken zonder spuiten

Kleine deukjes zonder lakschade tot een formaat van ongeveer 3 cm doorsnede kunnen wij met een speciale techniek meestal relatief eenvoudig uitdeuken zonder te hoeven spuiten. Door de deuk er uit te ‘drukken’ bespaart u aanzienlijk op de kosten en toont uw auto weer als nieuw.

De voordelen:

  • Geen plamuur- en spuitwerk. U behoudt de originele lak van uw voertuig. Dus geen kleurverschillen of ongelijkmatige afwerkingen, alleen een naadloos resultaat.
  • In vergelijking met traditioneel spuitwerk zijn de kosten voor uitdeuken zonder spuiten aanzienlijk lager – wel 50 tot 75%. U bespaart geld, terwijl uw auto er als nieuw uitziet.
  • De meeste kleine deuken worden snel hersteld, waardoor u niet lang hoeft te wachten.

Uitdeuken zonder lakschade bij Autoschade Veenendaal

Wacht niet langer als uw auto deuken heeft opgelopen. Autoschade Veenendaal staat klaar om u te helpen bij het uitdeuken zonder lakschade. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer helemaal hersteld wordt en in topconditie blijft.